Kozijnen

Voortgekomen uit een rijke traditie in de nieuwbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden is Van Dijk Kozijnen ontstaan als onderdeel van Bouwbedrijf van Dijk BV. Wij beschikken over een modern machinepark waardoor een flexibele, snelle en efficiƫnte productie op maat mogelijk is. In zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen wij u van dienst zijn met aantrekkelijke prijzen.

Werkzaamheden
Naast “standaard” kozijnen en ramen voor nieuwbouw- en verbouwprojecten maken wij tevens kozijnen ten behoeve van renovatie- en restauratiewerk. Uiteraard uitgevoerd in de specifieke en gewenste profileringen. Kortom ambachtelijke producten met behulp van moderne techniek.

Van Dijk Kozijnen is eveneens uw partner voor het plaatsen van serres, schuifpuien en dakkapellen. Volledig door ons bouwbedrijf gemonteerd of als bouwpakket om zelf te plaatsen.

Kwaliteit
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. De productie, plaatsing en afwerking wordt uitgevoerd door zeer ervaren vaklieden. Hang- en sluitwerk is standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In onze kozijnen kan elk type beglazing worden toegepast. Tevens is er keuze uit een ruim assortiment producten, zoals hef- schuifpuien, draai-kiepramen en verschillende soorten raam- en deurbeslag.

Advies
De medewerkers van Van Dijk Kozijnen zijn deskundige gesprekspartners die u van een gedegen advies kunnen voorzien. Uitgangspunt daarbij is dat u een esthetisch verantwoorde oplossing aangereikt krijgt die niet alleen functioneel is, maar ook prijstechnisch interessant.

Informatie
Meer weten? Vraag het ons! U bent altijd welkom, ook om een kijkje achter de schermen van ons bedrijf te nemen. Heeft u liever dat we bij u komen? We doen het met plezier.

Contact
Telefoon: 0512-368072
Fax: 0512-368073
E-mail: info@kozijnen-vandijk.nl