Drachten

Project

In Vrijburgh Drachten bouwen wij drie vrijstaande en onder architectuur ontworpen woningen. De woningen vallen op door de moderne strakke lijnen, de bijzondere voorgevel met precieze detaillering, de combinatie van duurzaam hout met glas en het zwevende effect van de woning. Alles in de woning is gelijkvloers, traplopen is niet meer nodig.

In Fase 1 worden 3 woningen gebouwd, in Fase 2 kunnen optioneel nog 3 woningen gerealiseerd worden. De eerste twee woningen van dit project zijn succesvol verkocht. De derde en laatste woning is nog beschikbaar (het gaat om de middelste woning, zie situatie). In april van dit jaar zal de bouw van alle drie woningen starten. Rond de zomer van 2016 is het project voltooid.

De drie woningen worden aan de Zilverschoon in Vrijburgh gebouwd. Deze wijk ligt in het Friese Drachten en is vernoemd naar de monumentale boerderij welke bij de entree van de wijk ligt.

Vrijburgh is een zeer centraal gelegen nieuwbouwwijk. Voorzieningen, zoals horeca, scholen, een winkelcentrum inclusief Jumbo en Aldi en verschillende sportverenigingen liggen binnen 2 kilometer van de woning. Hetzelfde geldt overigens voor de Friese Wouden. Openbaar vervoer is met 600 meter op loopafstand. De toegang tot de centrale verbindingsweg van Friesland, de Waldwei, is ongeveer net zo ver. Leeuwarden maar ook Heerenveen en Groningen liggen binnen handbereik.

  • De basiswoning heeft een oppervlak van 110 vierkante meter. Dat is groot, zeker omdat er geen ruimte verloren gaat aan een trap en bijbehorend trapgat.
  • De entree mondt uit in de zeer ruime woonkamer en keuken. Deze is ongeveer 45 vierkante meter groot. Wat direct opvalt is het royale uitzicht over de tuin en achtergelegen boomwal via de grote en extra hoge schuifpui. Deze tuingerichte woonkamer maakt deze toch al bijzondere woning uniek.
  • De basiswoning heeft twee slaapkamers welke allebei een directe toegang hebben tot de ruime badkamer. Deze is van alle gemakken voorzien. Denk aan een ligbad, losse douche maar ook een tweede toilet.
  • In goed overleg is het zelfs mogelijk om de indeling van de woning te wijzigen naar uw eigen wensen. Ook zijn er een aantal opties mogelijk. Zie hiervoor de optie-plattegrond bij de afbeeldingen.
  • De woning is zeer goed geïsoleerd en zit bouwkundig meer dan degelijk in elkaar. De geïsoleerde begane grondvloer is van beton, de wanden en dak zijn uitgevoerd in zeer goed geïsoleerde houtsysteembouw. De woning is voorzien van vloerverwarming in de gehele woning. Deze is per ruimte in te regelen. Op het dak komen zonnepanelen welke bij gemiddeld stroomverbruik in de gehele stroomvoorziening kan voorzien.
  • De kavel van ruim 320 vierkante meter grenst aan de voorzijde direct aan gemeentelijk groen. U heeft dus wel de voordelen maar niet het onderhoud van dit deel van de tuin. Aan de achterzijde van de woning is een tuin van maar liefst 19 meter breed en 6 meter diep. En het mooie is dat er achter deze tuin een boomwal is. Dit groene uitzicht is een blijvertje. Nu én in de toekomst.

Locatie

Zilverschoon 1,3 en 5 te Drachten

Vraagprijs basiswoning

€ 246.900,- inclusief zonnepanelen

Brochure

Heeft u interesse in de mogelijkheden? Voor het downloaden van de brochure klik hier

denken | bouwen | leven