Projectontwikkeling

In opdracht van Compaan BV bouwt bouwbedrijf van Dijk een 8-tal riante twee-onder-een kapwoningen aan De Koppel Paarden te Marum. Het karakteristieke jaren '30 uiterlijk van deze woningen past goed in de omgeving en de combinatie van het metselwerk en de houtbekleding is helemaal van deze tijd. De stijlvolle erker aan de voorzijde geaccentueerd door het metselwerk en de fraaie boog boven de voordeur zorgen in combinatie met de fraaie kap voor een bijzondere en eigentijdse uitstraling.


In Vrijburgh Drachten bouwt Bouwbedrijf Van Dijk drie vrijstaande en onder architectuur ontworpen woningen. De woningen vallen op door de moderne strakke lijnen, de bijzondere voorgevel met precieze detaillering, de combinatie van duurzaam hout met glas en het zwevende effect van de woning. Alles in de woning is gelijkvloers, traplopen is niet meer nodig.


Beheer VanWijk realiseert in combinatie met Team 4 Architecten en Bouwbedrijf van Dijk een 3 tal villa's op de voormalige Helders Werf aan de Meerweg te Haren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beheer VanWijk bv te Paterswolde.
Telefoon 06 55 80 34 00.


In 't Roblespark in het Groningse Grootegast heeft Bouwbedrijf van Dijk nog één vrije kavel beschikbaar. Op deze riante kavel bieden wij de mogelijkheid een woning te bouwen in de stijl van de Amsterdamse- of Delftse School. U kunt de kavel ook los kopen.

denken | bouwen | leven